Iedereen krijgt een 2e kans

Blijf op de hoogte en volg Myrthe

01 Februari 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Heey lieve mensen!

Afgelopen week was niet zo heel bijzonder.. De wedstijd tegen het sterkte team LSU baton rouge was verplaatst naar woensdag.. Vandaag dus.. De hele wee ben ik naar school geweest, en heb voor het eerst s avonds 3 uur zitten studeren haha.. Wiskunde, niet echt moeilijk.. Het is het niveau van 4 vwo.. Alleen dat is toch echt al 2 jaar terug en ik weet vrij veel niet meer!
En de taal werkt dan ook niet echt mee. Wiskunde hier is erg veel getallen en geen verhaaltjes eromheen..
Ook ben ik elke dag trouw naar de Engelse les gegaan, en de lerares vindt mij geloof ik niet zo aardig. Alles wat ik doe is niet goed, en pfff ze wil niet echt meewerken met het tennis.. Maar daar gaat verandering in komen, ik geef haar mijn schedule van de wedstrijden en dan komt het goed..

Dit weekend hadden we zaterdag een day-off gekregen, toen ben ik s avonds naar de 2Franse meisjes gegaan, en hebben we de titanic gekeken en zijn we keurig om 11 uur gaan slapen.. Met 4 meiden in 1 kamer, en iedereen sliep binnen 5 minuten hahaa..
Toen moesten we zondag trainen, en de stadionloop doen.. Dat is 16 keer up en down vrij veel treden lopen.. Best heavy!
Toen had ik maandag om 8 uur privetraining en s middags weer getraind.. Tussendoor naar school geweest en s avonds ook nog naar school, dus ik was echt dood toen ik om half 10 thuiskwam!

Allee had ik de volgende dag weer om 8 uur privetraining en toen kreeg ik een beetje last van mijn arm, ik ben toen naar de trainingroom gegaan en heb het geijst.. Toen naar school en s middags eventjes getraind, maar ik had te veel last en wou het niet forceren voor de wedstrijd van vandaag.. Ik weer naar de fysio, ze hebben toen van alles gedaan, ik moest pijnstillers slikken en veel ijsen..

DE WEDSTRIJD

Iedereen was erg gefocusd vanaf het begin.. We werden stuk voor stuk opgehaald door coach in ene busje met GO CAJUNS erop..
Gezamelijk gegeten in het busje en totaan het "meer"" mochten we doen wat we wouden en na dat meer (20 minuten voor het eind) moesten we over tennis praten.. Spelers evalueren en dat soort dingen..
Aangekomen daar hebben we gezamelijk de warming up gedaan en ingespeeld.. Toen moesten we dubbelen, ik speelde met Kiki en die is totaal uit vorm.. We dubbelden op 2, het was 3-2 en gamekansen en ze miste echt hele makkelijke volleys.. Ik dubbelde als een dolle, echt bizar..! Coach schreeuwen langs de kant.. We verloren die 2 games en toen was het gedaan, we verloren 3-8..
Angie en Kimmie verloren ook, maar Tammy en Chanell wonnen van de nrs 10 in dubbel van Amerika, BIZAR!!
Toen de enkels, ik speelde tegen de nr 80 van Amerika (een echte bitch, niet normaal).. Ik verloor 6-0 6-2, 2e set is een vertekend beeld.. Ik had door hoe ik moest spelen, namelijk alles de lucht in en ze versloeg zich telkens.. Alleen was het te laat om nog die wedstrijd te winnen.. Kiki verloor ook en we stonden dus 3-1 achter.. Toen begon het te regenen............................................................... Ja en nu komt het allemaal.. De match kon niet af worden gemaakt en is verplaatst naar valetijnsdag.. Ik dacht kut kut, we staan dik achter en moeten we helemaal terug komen.. Maar ons hele team was blij, ik snapte er helemaal niets van! Toen nam coach mij apart en vertelde het volgende: als de wedstrijd niet voor 48 wordt afgemaakt moeten alle wedstrijden overnieuw worden gespeeld.. Dus mijn wedstrijden zijn nooit gespeeld, I will kick her ass next time for sure.. Dit is het sterkste team waar we het hele semester tegen spelen, dus over 2 weken ben ik topfit en er zijn zeker kansen om dit te winnen!

Na de wedstrijd zijn wij met het hele team uit eten geweest en ik ben daar nu net terug van!

Morgen moet ik naar school en gaan we 1 uurtje trainen.. Vrijdag hebben we weer een wedstrijd en zaterdag hebben we er 2.. Dan krijgen we zondag en maandag vrij!!

Ook heb ik sinds deze week een koelkast en aanstaande zondag is de planning om naar Wall markt te gaan en leuke dingen te kopen voor mijn kamer!!

En nog 1 ding, papa en mama komen 3 maart hierheen!! Ze konden slapen in een huis van de oma van een teamgenootje die in Lafayette woont.. Echt dat is nu nog maar 4,5 week.. Its gonna be awesome !

Ik ga douchen en slapen, jullie dag gaat alweer bijna beginnen!!

Ow ik heb een telefoonnr hier, en het is echt goedkoop om mij te bellen! Mijn ouders betaalde 1.20 voor een half uur bellen met mij..Helaas kan ik niemand er mee bellen, ik kan alleen mensen in Amerika zelf bellen, maar jullie kunnen mij wel bellen.. En ik vind het echt super om Nederlandse stemmetjes te horen

Het nr is: 001 337 482 7049

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaag en tot snel allemaal,

dikke kus Em

• 01 Februari 2007 - 04:23

Nienke:

Jij mazzelaartje;)
    xxx

• 01 Februari 2007 - 08:53

Annette:

Ja, echt leuk dat we in maart naar je toekomen. Lijkt me super. Heb je nog vier hele weken om te zorgen dat alles op orde is. hahaha

• 01 Februari 2007 - 08:58

Sanne:

Eey Myrthe,

Zo te horen heb je het volgens mij veel te druk om ons allemaal te missen. Hehe! Ik hoop dat je het echt naar je zin hebt daar en dat je snel weer je papa en mama kunt knuffelen! Tot snel op MSN.

Veel liefs,
    Sanne

• 01 Februari 2007 - 13:45

Esther:

Heey.. echt leuk om steeds te weten hoe het met je gaat daar..!! S6 verder nog..!! :D

• 01 Februari 2007 - 15:29

Robbert:

Dus niet blaffen, maar pielen;)

• 01 Februari 2007 - 17:40

Angela En De Rest :):

Hoi Myrthe elke week kijk ik wel even op je site. Ik ben blij voor je dat die ene wedstrijden niet telde! Ik hoop dat je blessure met je arm snel weer over is! Veel Suc6 van je nichtje doei doei!! ( en ook suc6 van de rest)!!!

• 01 Februari 2007 - 18:21

Priscilla Visser:

heey myrthe
    leuk dat je het zo goed kan vinden met je teamgenootjes:) veel succes met de wedstrijd op valentijnsdag en slaap lekker (K)priscilla

• 01 Februari 2007 - 19:49

Alex:

Ie komt nog ne keer van geluk oonden trein, of ni dan. Ik mis oe

• 01 Februari 2007 - 20:32

Jessicaa:

Haaay meidt
    Wat een geluk dat die
    wedstrijd niet meer teld! :)
    Volgende keer maak je ze
    in!!
    Kusjee Liefss.. (L)

• 14 Februari 2007 - 19:02

Aman:

i have no idea what this site says about anything.. hahaha.. but i still think its cool.. i can see the pictures..

• 15 Februari 2007 - 22:46

Frieda:

Ik wens jou en papa en mama veel plezier met elkaar, and keep on girl, you make it... bye bye

• 17 Februari 2007 - 21:49

Eric:

Leuke nieuwe foto's heb je op je site gezet. Komt er ook weer een nieuwe tekst over hoe het met je gaat?